Necessites informació?
650 266 623
Tornar

Abadal Christmas Market

Activitats infantils al celler

Festes grans   |   21 de Desembre |   0 Comentaris
Abadal Christmas Market

Dissabte passat vam estar presents al primer Christmas Market del Celler Abadal. Rodejats d’un esperit nadalenc increïble, vam formar part de l’entreteniment per als més petits, amb tallers i altres sorpreses perquè passessin una estona molt entretinguda i divertida.

Vam començar l’activitat al matí. Quan els nens i nenes van arribar les taules ja estaven plenes de llapis de colors, tisores i cola per a ser utilitzats. El primer taller que van realitzar era un conte màgic; un dibuix d’uns reis i una estrella per als més grans i unes boles de nadal per als més menuts. El taller consistia en un llibre que segons el cantó per on l’obrissis veurien un dibuix o l’altre. Tot i que al principi presentava dificultat, tots els nens i nenes van realitzar un fantàstic treball, ajudats pels nostres monitors i monitores en cas que fos necessari.

Un cop fet el primer taller, es donava pas al segon. En aquest aprofitàvem els taps de suro dels vins per fer una joguina que també es podien endur a casa. Un joc per potenciar la motricitat dels menuts on, mitjançant una pinça i cordill, creaven una canya de pescar. Tot i ser un taller ràpid, va ser molt entretingut, i tant monitors com petits vam passar una estona molt divertida.

Els tallers es van dur a terme a una sala dins dels cellers però les activitats continuaven també a fora. Al pati es trobaven ponis amb els quals els nens podien passejar, tocar-los i interactuar amb ells. El contacte amb la natura i els animals sempre és positiu per als més petits.

Serveis relacionats amb aquesta entrada
Festes obertes a tothom

0 Comentaris

Deixa el teu comentari